Новини
З 06 по 20 листопада триватиме додатковий набір на навчання для здобуття ОС “Бакалавр” на основі 11 класів, ОКР “Молодший спеціаліст” та ОС “Бакалавр”
м. Житомир, вул. Покровська, 96

Співробітники Житомирського агротехнічного фахового коледжу, зокрема відділення «Агроінженерія», Руденко Віталій Григорович, Бучко Ігор Олександрович, Добранський Сергій Станіславович з 03 по 08 жовтня 2021 року пройшли стажування в одному з провідних господарств України група компаній «Глобино», ознайомились з сучасними технологіями та матеріально-технічною базою підприємства.

Група компаній «Глобино» – один з провідних виробників ковбасних та м’ясних виробів на ринку України.

Зумівши об’єднати забуті традиції та рецептури з новими технологіями, компанія виросла з невеликої бійні в найбільшого гравця, який визначає нові тенденції у виробництві м’ясомолочної продукції всього вітчизняного ринку.

У вертикально інтегровану структуру групи компаній «Глобино» на сьогоднішній день входять підприємства, які забезпечують замкнутий виробничий цикл  виробництва і продажу готової продукції:

Збільшення та модернізація виробничих потужностей у поєднанні з ефективним менеджментом забезпечують сталий розвиток і вже вивели корпорацію в лідери вітчизняного продовольчого ринку. Постійно розширюючи асортимент продукції під ТМ «Глобино», група компаній також укрупнює масштаби своєї діяльності, освоюючи ринки.

Продукція «Глобинського м’ясокомбінату» і «Глобинського маслоcирзаводу» отримала визнання споживачів і професіоналів галузі, завоювала більше 30 медалей і дипломів, які підтверджують її бездоганну якість – головний пріоритет групи компаній.

В результаті стажування було підписано договір про співпрацю між коледжом та підприємством, згідно якого наші студенти мають змогу проходити практику на одному з найкращих підприємств нашої країни.